Kezdőlap.
Szolgáltatások.
Áraink.
Refferenciák.
Kapcsolat.
Bemutatkozás

A könyvelőiroda 23 éves  múltra tekinthet vissza 2009 évben, mint a legtöbb könyvelőiroda mi is több fejlődési fokozaton mentünk át   az 1996-ban  létrehozott h*Ernettó 96 Kft megalakulásáig..

Az ami történelem:
A könyveléssel, bérszámfejtéssel, adóbevallással kapcsolatos első munkák a  GMK-s, szakcsoportos időszak éveiben az 1980-as évek elején, kezdődtek. A korábbi években csak egyéni vállalkozóknál ( kisiparosoknál) megszokott pénzügyi szemléletű könyvelést megengedték az egyre szaporodó kisvállalkozásoknak is. Ez sokaknak annyira történelem, hogy nem is tudják mi volt a GMK vagy a szakcsoport. Ezek az első vállalkozások még pénzügyminisztériumi rendeletek alapján, igen szigorú Adó és Illeték Hivatali hatósági ellenőrzés mellett dolgoztak. A kis-vállalkozások mai számukhoz viszonyítva nagyon kevesen voltak, így szinte évente ellenőrizték működésüket. Sokan maguknak könyveltek, de a szigorú ellenőrzés és az egyre bonyolultabb adózás mind inkább szükségessé tette a szakképzett könyvelő megbízását. Ilyen előzmények után kezdte könyvelési tevékenységét irodánk vezetője. Kezdetben egyedül, a későbbi években a megbízások szaporodásával  létrejött a több munkatársat foglalkoztató könyvelőiroda.

Az ami a szakmai fejlődésünket segítette:
Jelentős változást hozott  az 1988 év, amikor  bevezették az adótörvényeket, megjelent az ÁFA mint új adózási elem, majd kicsit később az első számviteli törvényt és jött a gazdasági társaságokról szóló törvény a sok új társasági formával,  mely törvények egyértelműen szükségessé tették, hogy a társaságok igénybe vegyék a  könyvelők szakmai tudását.
Ebben az időben gomba módra szaporodtak a társaságok és megnőtt az igény a könyveléshez értők iránt. Új szakma is született, az adótanácsadó, adószakértő, képzésük az 1987-as évet követően indult meg.
Könyvelőirodánk vezetője az elsők között alkalmazkodott az új követelményekhez, megszerezve az új képesítést, és ezzel  emeltebb szintű szolgáltatást nyújtva megbízóink részére.

Az amit tudunk:
Az elmúlt 23 év  sokrétű, komoly szakmai tapasztalatszerzést tett lehetővé,  széles körű gyakorlati ismereteket szerezzünk mind a saját, mind a könyvelt társaságok tevékenységeinek sajátosságaiban, és a sajátosságoknak megfelelő könyvelési és adózási feladatokban.
Munkatársaink rendszeresen képzik magukat,a gyakran változó törvényeket folyamatosan figyelemmel kísérik, részt vesznek a szakmai továbbképzéseken, a változásokat elemző előadásokon. Új munkatársainkat gondosan választjuk ki, belső képzésekkel segítjük a szakmai fejlődésüket.
Kialakított belső ellenőrzésünk biztosítja, hogy az emberi tévedést, a téves jogértelmezést minimalizáljuk. Ügyfeleink és a magunk nyugodt alvása érdekében minden lekönyvelt tételt, kimenő és bejövő adatot, bizonylatot, információt, szolgáltatást ellenőrzünk. Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek  a tulajdonosi, vezetői ellenőrzésük kialakításában. E két ellenőrzés hivatott biztosítani, hogy az adóhatóságok ellenőrzése kapcsán a negatív megállapításokat a lehető legkevesebbre csökkentsük.
Segítünk ügyfeleinknek a vállalkozásaikat érintő jogszabályok megismerésében, értelmezésében, alkalmazásában. Felhívjuk figyelmüket a változásokra, együtt megkeressük a számukra legoptimálisabb adózási lehetőségeket.
A h-er-Nettó könyvelőiroda által könyvelt társaságokat, egyéni vállalkozókat az Apeh a sok év alatt sokszor ellenőrizte Megállapításaik, a könyvelőiroda téves jogértelmezéséből, szakmai hiányosságából, emberi mulasztásából olyan ritkán fordult elő, hogy akár azt is mondhatnánk – nem volt ilyen, de természetesen ennyi év alatt a leggondosabb belső ellenőrzések mellett is hibázhatunk.
A hibák okozta károk minimalizálására a könyvelőiroda biztosítása szolgál, amelyet a Generali  Providencia Biztosító Zrt biztosít számunkra. Az elmúlt 25 év alatt mindössze kettő alkalommal volt szükség erre a segítségre, de ügyfeleink erre is biztosan számíthatnak..

 

 

2012 © Minden jog fenntartva!

Weboldal készítés - ComputerGroup.hu